Concert ‘Sing We And Chant It’ op 3 oktober a.s.

Op zaterdag 25 april 2020 zou vocaal ensemble s’OTTOvoces het jubileumjaar afsluiten met een concert in de Sacramentskerk in Breda. Op dit concert zou ook de langverwachte première van de jubileumcompositie ‘Bewegingsvrij’ van Bianca Bongers plaatsvinden. Dit kon op die datum helaas geen doorgang vinden vanwege het bekende Coronavirus.
Aanvankelijk zouden we de première verplaatsen naar 3 oktober 2020. Het is op die datum echter nog niet mogelijk om in alle vrijheid een concert te organiseren op de manier die ons voor ogen staat. Wij hebben daarom besloten om ons jubileumconcert te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. De datum daarvan is nog niet vastgesteld. Reeds verkochte kaarten blijven geldig.

Het is inmiddels wel mogelijk om op beperkte schaal toch iets te organiseren. Wij hebben heel veel zin om te zingen en zullen daarom op 3 oktober in de Lambertuskerk in Raamsdonk een concertje van een uur brengen onder de titel: ‘Sing We And Chant It’. Wij kunnen dan coronaproof aan 80 belangstellenden een plaats bieden. Als u erbij wilt zijn klikt u HIER om kaarten te bestellen. Op de bestelpagina kunt u lezen wat wij gedaan hebben om iedereen op een veilige en verantwoorde manier  een concert te bieden. U kunt alleen op deze wijze kaarten kopen. Het is NIET mogelijk om aan de deur kaarten te kopen!

Aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst. Indien de overheid onverhoopt zou besluiten om het aantal van 80 te verlagen dan zullen wij degenen die ‘boventallig’ worden dat per e-mail laten weten en hun natuurlijk het geld terugstorten.

Bij de ingang van de kerk en/of bij aanvang en na afloop van het concert zal er nog een nadere toelichting worden verzorgd.

Graag tot ziens op 3 oktober!

Vocaal ensemble s’OTTOvoces

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.