Jubileumconcert in de Waalse Kerk op 7 december 2014

Op 7 december2014 viert vocaal ensemble s’OTTOvoces haar vijfjarig bestaan met een feestelijk concert met de toepasselijke naam ‘Jubilate’. Met dit concert bezingt het ensemble niet alleen de muziek zelf, maar worden in een gevarieerd programma een rijk aantal voorbeelden gegeven van jubelmuziek door de eeuwen heen. Van uitgelaten tot ingetogen, ter ere van het kerstkind of als drinklied, modern getoonzet of van klassieke meesters, muziek is van alle tijden en van alle mensen.

We zingen werken van o.a. Di Lasso, Praetorius, Mozart, Bach, Brahms, Reger, Poulenc, Britten en Badings. Instrumentale intermezzi zullen worden verzorgd door de pianiste Amelia Santoso.

Met een gevarieerd programma heet s’OTTOvoces u van harte welkom om dit jubileum met ons te vieren. Een feestelijke ontvangst zal daarbij zeker niet ontbreken.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 10,-. Dit is inclusief programmaboekje en een welkomstdrankje.

U kunt alvast kaarten reserveren door het contactformulier in de kolom hiernaast in te vullen. De kaarten liggen dan voor u klaar voor aanvang van het concert. U kunt ze natuurlijk ook aan de kassa kopen.