Passieconcert door Koorgroep Oosterhout samen met s’OTTOvoces

Beste muziekliefhebber,

Met veel plezier nodigen we je uit voor een concert dat we met de Koorgroep Oosterhout organiseren. Door deze samenwerking hebben we een bijzonder programma samen kunnen stellen!

Op zondag 26 maart 2023 brengen we in de Lambertuskerk in Raamsdonk een programma met de titel Drop, drop slow tears. Kaarten zijn in de voorverkoop hier verkrijgbaar voor € 15,80 (inclusief servicekosten). Voorafgaand aan het concert aan de kassa van de Lambertuskerk kosten kaarten € 17,50. Het concert begint om 15.30 uur.

Het concert staat in het teken van de passietijd. Het centrale werk van het programma dat we samen met Koorgroep Oosterhout uitvoeren is het prachtige Stabat Mater van

František Tůma. Het continuo bij dit werk wordt ingevuld door Ton Kos (kistorgel) en Barbara Helmich (cello). Daarnaast zullen Koorgroep Oosterhout en vocaal ensemble s’OTTOvoces zowel samen als afzonderlijk nog verschillende werken ten gehore brengen. Het concert staat onder de muzikale leiding van Jan Schuurmans, dirigent van Koorgroep Oosterhout.

De komende weken zullen we je meer informatie over het programma sturen.
Hopelijk tot 26 maart in de Lambertuskerk!

Met vriendelijke groet,
mede namens de Koorgroep Oosterhout,

Vocaal ensemble s’OTTOvoces

Koop hier uw tickets 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.